Fietsen Fieles

Onze diensten

Herstellingen & opmetingen

Smeren

Elk probleem verholpen

Alle fietsmerken zijn welkom bij Fietsen Fieles voor een herstelling, ook fietsen die niet bij ons zijn aangekocht. Vooraf stellen we steeds een duidelijke kostenraming op, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Vervolgens gaan we uiterst nauwkeurig te werk om uw fiets te repareren. Na de herstelling kan u die ter plaatse komen ophalen of die bij u thuis laten leveren.

Uw fiets perfect afgesteld

Om een perfecte houding tijdens het fietsen te verkrijgen, is het belangrijk dat u uw fiets goed laat opmeten. U kan bij ons een afspraak maken voor een opmeting tegen een correcte prijs. Als u in onze zaak een fiets aankoopt, is de opmeting een gratis extra service.

Rug-, heup- of nekklachten worden verleden tijd dankzij ons professionele Shimano Bikefitting-opmeetsysteem. Wij bekijken uw algemene positie op de fiets en stellen uw schoenplaatjes af. Ons advies is louter vrijblijvend en bedoeld om uw rijcomfort te verbeteren.

Bikefitting

Verhuur

Verken de buurt
met onze fietsen

Heeft u zelf niet meteen een fiets ter beschikking en wil u graag een fietstocht maken? Dan schiet Fietsen Fieles te hulp. Wij verhuren namelijk elektrische fietsen voor halve of volledige dagen. Als u de fiets daarna bij ons zou aankopen, betalen we u het huurgeld (van max. één dag) terug.  

Wij verhuren fietsen van hoogwaardige merken zoals Flyer, STEVENS, Oxford en CUBE. De rijtuigen zijn allemaal uitgerust met BOSCH-, Oxford- of Shimanomotoren. Ook trekhaakdragers van Thule en Cykell hebben wij in de aanbieding.

Fiets huren

Reserveren aangeraden

Wij raden u aan om tijdig te reserveren, zodat u zeker bent van het juiste model. Een elektrische fiets kan u bij ons al vanaf € 20,00 per halve dag huren. Voor een volledige dag vragen wij € 30,00.

De prijs voor een extra kinderstoeltje of helm bedraagt € 5,00. Gelieve ons tijdig te verwittigen als u de fiets niet kan komen ophalen. Anders zijn wij genoodzaakt om € 30,00 onkosten aan te rekenen.

Contacteer ons voor meer informatie als u de fiets voor meerdere dagen wil huren of interesse heeft in een fietsreiskoffer of trekhaakdrager. Dan berekenen we een gepersonaliseerd tarief.

Een nieuwe fiets nodig?

Bestel die dan nu in onze webshop!